Depinde de temperamentul tau, personalitatea ta, cat de mult te poate influenta un film, aparitia filmelor de groaza nu a adus la mai multa violenta sau crime, filmele de groaza reflecta natura noastra, practic ne arata ceea ce suntem deja
Depinde. Putem spune ca pe persoanele slabe psihic le poate afecta. Eu m-am uitat si tot cu Dumnezeu sunt, nu am omorat pe nimeni, nici violat sau mai stiu eu ce. M-am uitat la mai multe.
Eu intreb asta pentru ca in SUA a fost un caz in care un individ dupa ce s-a uitat la un film horror parca era The Conjuring sa sinucis la 3 zile dupa.
Daca este adevărat, tipul avea deja probleme, ganduri de sinucidere sau altceva înainte sa vada filmul
Slabiciunea psihica a fost dovedita.
Eu parca aici am citit https://stirileprotv.ro/......l-lui.html
Eu aici am citit ceva https://stirileprotv.ro/......l-lui.html cred ca am gresit El a murit in sala de cfilm.
Ow, ce nasol. Orice este posibil.
Invariabil o influenteaza. Nimeni nu ar trebui sa -si doreasca un subconstient in care sa se decanteze toate experientele traumatizante inventate/induse de toti dezaxatii mintali, care stiu de altfel sa creeaze dependente patologizante pe acest subiect...
Ai timp de filme si sa citești alte cărți care te îndepărtează de Dumnezeu si din Biblie ai citit doar câteva pasaje? Nu te poți desvinovăți înaintea lui Dumnezeu ca nu cunoști din cauza ca nu ai avut timp sa citești Biblia.
Filmele horror nu numai ca-ti afecteaza psihicul, dar te afecteaza ORGANIC. Unii spun ca sunt benefice pentru organism, crescand imunitatea - spre exemplu. Personal nu cred in aceste studii. Trebuie sa ne gandim ca industra de filme horror este o industrie de miliarde si ar contesta imediat un studiu aparut impotriva lor.
Dpdv logic insa, mecanismul ar fi urmatorul: filmele horror cresc nivelul de stres, cel putin atunci cand sunt vizualizate. Stresul afecteaza negativ sistemul imunitar.
Apoi se creaza niste legaturi neuronale pastratoare ale imaginilor pe care le vezi. Asta nu scade frica, asa cum precizeaza unii pe internet, ci o creste. Pentru ca daca tu te aflii intr-o situatie asemanatoare, instinctiv faci corelatia intre aceasta si ceea ce ai vizualizat. Deci te pui in garda fara sa fie nevoie.
Eu nu recomand filmele horror si cu atat mai putin filmele por-no. Astea din urma sunt moarte luata cu lingurita.
GermanDianaAlexandra întreabă: