anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E posibil ca, din cauza cluburilor si concertelor la care merg des, sa am probleme cu auzul? Sunt tratabile?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| machupicchu a răspuns:

Numarul mare de decibeli suportati periodic, vor genera in timp mai lung sau mai scurt(depinde de organism) surzenie si din cate stiu... ireversibila. In acest sens ar trebui sa faci un control urgent si sa asculti sfaturile medicului, etc.

| miriam a răspuns:

Normal, din cand in cand fa-ti cate un control.

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Probabil sa fie si asta mai bine du-te fa-ti un control

| Lorenyk a răspuns:

Da, categoric, volumul muzicii din club afecteaza auzul. mai ales daca mergi des. mergi la doctor. de tratat, cu aparat auditiv, asta daca nu asurzesti de tot, ca se poate intampla.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

S ar putea sa surzesti mai usor cu zgomotu

| ILReLeon3 a răspuns:

Hm. e cam stresant cand ajungi acasa sa rememorezi toata noaptea melodiile care au fost in club, in loc sa dormi. Poate stii la ce ma refertongue Cred ca urechea noastra e destul de sensibila la suntele cu o frecventa si o intensitate mare. Cred ca atunci cand mai mergi prin club ar trebui sa iesi mai des la cate o gura de aer curathee hee. sa mai iesi din poluarea aia fonica. cat despre probleme la urechi, e destul de posibil sa apara, si nu numai la urechi dar si pe fond nervos; mergi la doctor