| mysmile a întrebat:

E posibil ca fata sa ramana insarcinata chiar daca sperma nu a ajuns in ea? Gen sa fii avut pe pielea mea si ea sa fii atins cu pasarica acolo.din cate am inteles si stiu spermatozoizii mor in contact cu aerul, dar de siguranta vreau sa intreb! astept un raspuns rapid

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Spermatozoizii mor doar când se usucă sperma. Dacă a atins cu vulva locul locul „umezit" de tine... să fie-ntr-un ceas bun!
Să ne chemi la botez.

| Sam34s22 a răspuns:

Sa fim sinceri....se putea folosi un prezervativ... fata nu a ramas insarcinata, deoarece spermatozoizi nu au intrat in vagin spre tompa uterina...si cum ai spus si tu spermatozoizi mor la aer.happy

| mysmile explică (pentru Sam34s22):

Asa m-am gandit si eu, adica a atins doar cu suprafata..si chiar daca era extitata? nu e niciun pericol?