| Liviucu a întrebat:

E posibil de la statul indelungit la PC sa scazi in inaltime? M-am speriat aseara, m-am masurat si am cu 2 cm mai putin fata de anii trecut.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Cruciuliță a răspuns:

Dar cat ai? Pari de 180 cm, gresesc? N-ai cum sa ai cu 2 cm mai putin decat daca suferi de osteoporoza, boala oaselor, atunci da, te-as crede. dar la o varsta tanara, banuiesc ca esti vreun copilandru, n-ai cum sa-ti faci griji. Capul sus! Liniste si sanatate.

| Liviucu explică (pentru Cruciuliță):

Aveam 1.76 si acum am cam 1.73, 1.74.
Sunt convins ca job-ul e de vina. 9 ore zilnic la PC si fara sport de cam 5 ani isi spun cuvantul. happy

| Cosmin86 a răspuns (pentru Liviucu):

Si eu tot in IT lucrez si dupa 4 ani am fix aceeasi inaltime, deci e ok

| Cosmin86 a răspuns:

Ce intrebare amuzanta rolling on the floor

| Cruciuliță a răspuns (pentru Cosmin86):

Nu-i amuzanta, e disperata.dar n-are de ce.Eu trebuia sa am acum 150 cm de cand lucrez in computere laughing

| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

Dimineata esti cu vreo 2 cm mai inalt decat seara.
Masoara-te dimineata cand te trezesti; dar e posibil sa scazi in inaltime de la o varsta, nu?

| Smileyouarebeautiful a răspuns:

Dimineata esti mai inalt cu cativa cm decat seara.