| Abruzzi a întrebat:

E posibil sa am pojar daca bubele imi dispar dupa 3 zile.Eu cred ca am toxinfectie alimentara P. S inainte sa imi apara bubele am mancat niste cereale care cred ca erau expirate.Deci ce am infectie sau pojar vreau sa ies mult afara m-am saturat sa creada toata lumea ca am pojar le-am zis la ai mei sa vina asistenta acasa si ei nu repede ca sigur am pjar medicii p****i

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| youaremyfavouritecolour a răspuns:

Nu e pojar dar e rubeola

| Raniia a răspuns:

Iti dau niste simptome tipice pojarului-catarul oculo-nazal-care se manifesta prin febra mare, secretii nazale si oculare, ochii lacrimeaza, lumina te deranjeaza, pari a fi ''racit''. Fundul gatului este rosu aprins cu cu mici puncte hemoragice.Eruptia este tipica-fata, trunchi, membre-pete rosii cu forma neregulata. Daca ai aceste semne este vorba despre pojar si trebuie sa stai izolat.