| Amely21 a întrebat:

E posibil să fac herpes de la o ședință la dentist? Am auzit ca aparatele de acolo pot fi pline de bacterii, ca sukt folosite des și poate neigienizate corespunzător. Joi trebuie sa ma duc iară, și nu cred ca îmi trece herpesul pana atunci. De ieri mi-a apărut. Apropo, ce soluții sunt cele mai eficiente pentru a scăpa cât mai repede de herpes?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Dacă nu e un cabinet curat, sau e unul foarte aglomerat se prea poate sa nu se igienizare bine lucurile.Se intampla asta si în spitale.Se schimba turele, se aglomerează cu chestii și pur și simplu se uita sau se ignora igienizarea.Deci se poate lua orce de oriunde.

Încearcă la farmacie.Ti se va da o crema.

Răspuns utilizator avertizat
| Caro34 a răspuns:

Și DA și NU! DA, dacă instrumentarul a fost incorect sterilizat! NU, dacă ai un stil de viață nesănătos: lipsă de: vitamine, lichide, mese regulate, aer curat, somn etc. Ia de la farmacie: plasture pentru herpes sau cremă Labisan. Vei fi rapid vindecată însă reapare dacă nu rezolvi lipsurile de mai sus. Numai bine!

Răspuns utilizator avertizat
| Sekim a răspuns:

Aparatele sunt dezinfectate in mod frecvent, de obicei după fiecare pacient si se lucrează cu anumite protecții tocmai pentru a preveni cazurile de genul și nu numai. Sunt multe creme pentru a trata herpes ul, poți întreba la farmacie sau să lași să treacă de la sine. Șansele să iei herpes de la un cabinet medical ( dentist ) sunt foarte mici.