anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E posibil sa faci infectie urinara de la prezervative?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca ambalajul prezervativului e intact, daca folosesti prezervative de calitate si sunt in termen de valabilitate, atunci infectia nu e de la prezervativ.
Dar, daca nu te-ai spalat pe maini inainte sa-ti pui prezervativul, poti avea infectie urinara de la asta.
In plus, unii oameni fac alergie de la latex sau de la lubrefiantul de pe prezervativ. Aceasta alergie se poate manifesta sub forma de mancarimi sau usturimi si in plus reprezinta un factor de risc pentru aparitia unei infectii urinare.

6 răspunsuri:
| micurutza2005 a răspuns:

La femei? sau barbati? da la femei mai sensibile cred ca pot face infectii urinare pentru ca de la sonde la spital sigur se poate face asa ca si prezervativul traumatizeaza cumva interiorul si se poate cred intampla si asta sa faci infectie urinara

| elena a răspuns:

Citeste pe net despre cauzele infectiilor urinare.

Laur
| Laur a răspuns:

Pentru a-si pastra valabilitatea, ambalajul prezervativului trebuie sa fie integru, deci prezervativul e steril, foloseste-l linistit(a) ca sunt sanse mai mari sa ajungi la o infectie fara el.

| claudya a răspuns:

Ar trebui sa intrebi un medic de specialitate... el iti poate raspunde si-ti poate da si tratamentul adecvat...

| ioana17bebe a răspuns:

Nu cred asa ceva...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da,bineinteles .

Întrebări similare