| DEIAA a întrebat:

E posibil sa fiu racita la ovare, urinez din ce in ce mai des... Pentru o programare la un medic ginecolog, e nevoie de un adult?(cat costa?) N vreau sa apelez la mama mea, nu am o legatura prea prietenoasa cu dansa.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| yellowalien a răspuns:

Pe langa senzatia continua de urinare, te si ustura cand urinezi? Pentru ca daca e asa, trebuie sa mergi la un urolog, nu la un ginecolog. Urologul iti va lua niste probe de urina (urocultura, din prima urina de dimineata), pentru a determina daca e infectie sau nu, apoi iti va prescrie un antibiotic in functie de agentul patogen care a determinat infectia. Nu stiu cat costa, dar daca mergi la medicul de familie e posibil sa obtii un bilet de trimitere la urolog si sa nu platesti nimic.

| AceOfSpades a răspuns:

Poate nu stiu eu multa anatomie, dar nu stiam ca ovarele au legatura cu urina.
Parca rinichii produceau urina.