| pwp a întrebat:

E posibil sa imi fi ramas in gat un os de macrou?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| micurutza2005 a răspuns:

Deci dupa cum vad majoritatea dau raspunsuri asa la bataie de joc nici nu stiu pentru ce mai scriu un raspuns daca nu o fac sa ajute pe cineva ci doar asa sa se afle in treaba si nu stiu si de ce mai posteaza si administratorii TPU aceste raspunsuri care nu au nici un rost sau vreun ajutor clar, vad ca siteul asta s-a transformat in distractie chiar si cand e vorba de sanatatea sau viata unui om, nu exista nici o regula inpusa de administratori atunci nu stiu de ce mai se cheama "toti pentru unul"daca e doar o cacealma si mistocarii, dar sa revenim la situatia ta poate ca mancand peste se poate intampla sa inghiti un os si pot fi si periculoase pentru ca se infig adanc pe traseu in gat si se poate infecta sau pot leza regiunea unde s-a blocat osul, mai poti incerca cu mancare uscata paine si daca nu merge si senzatia persista trebuie sa mergi la orl sa te vada un dr. unde e problema daca nu v-a pleca cu mancare de unde a ramas, nu sta prea mult asa daca te deranjeaza ca nu e bine. sanatate si alta data fi mai atent cu mancatul pestelui oasele acestea sunt ascutite si periculoase happysper sa iti fiu de folos cu ce ti-am spus.

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aaaa...cred ca da, adica exista posibilitatea ca un os mai mare (nu intentionez sa te sperii)sa-ti fi ramas in gat. Ti se poate intampla acest lucru nu numai mancand macrou toti pesti sunt periculosi (crede-ma)nu-mi aduc aminte sa fi patit asta vreo data (de parca m-as omora cu ei)dar am auzit ca mancand paine ar putea sa iasa din gatul tau (ce sadic a sunat asta)nu sunt medic, si nici nu vreau sa ma fac dar cred ca ai putea incerca si metoda asta daca chiar ai un os in gat si nu vrei sa-i faci o vizita domnului doctorhappy

| BruneTTe a răspuns:

Poate si 2. se poatehee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da! parca asa cred si eu dupa cum afirmi! Nu crezi? Ia spune si tu! crezi ce am afirmat eu?

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Bineînțeles că se poate după ce ai consumat pește.
Mergi la O.R.L. pentru îndepărtarea lui.
Sănătate.
Pa, pa.

| AlexSadik a răspuns:

Daca ai mancat gaina nu stiu sigur... de obicei de la crocodil

| deea_7254 a răspuns:

Da, e posibil.cu un ou crud scapihappy

| shtephie a răspuns:

Daca ai mancat macrou, e posibilwinking Ia paine sau un mar si multa apa ca sa se duca osulwinking

| N3bunel a răspuns:

Dap

| fabiola a răspuns:

Mananca paine prajita si bea multe lichide!

Răspuns utilizator avertizat
| alin823 a răspuns:

Dai mai multe detalii ca se te putem ajuta.