Da ai putea slabi chiar mai mult de 12 kg, de exemplu eu iarna trecuta aveam 50kg iar vara trecuta nu am mai mancat dupa ora 18:00 nimic dulce si am tot mancat batoane fichnes si cereale cu lapte si acum am 40kg! Stiu nici mie nu imi vine sa cred dar e chiar tare sa slabesti asa repede si usor:X...deci cei care doriti sa slabiti sau sa aveti o siluata de invidiat va recomand sa mancati cereale si batoane fichnes! cine doreste mai multe instructiuni de slabit poate sa intre in acces direct chiar cu mine prin id de mess: mihaelagabriela91 (cine doreste poate lega si prieteni)... pup pe toti
Buna! Cum sa zic eu, 12 kg in 2 luni e cam exagerat, sa zic 8 - 9 kg. Eu ti-as propune sa faci exercitii fizice in fiecare dimineata si sa joci volei mai tot timpul deoarece nu strica (dar sa nu faci astea in exces)
1.trebuie sa reduci din dulciuri si calorii in general nu doar dupa ora 18.
2.trebuie sa te tii de activitatile propuse
3.trebuie sa ai o mentalitate buna!
iti urez mult succes. sa nu faci excese cu privire la program adica sa nu itelegi de la mine ca nu trebuie sa mananci mai deloc. mananca sanatos si fai exercitii cat te duce corpul! sanatate!
numai bine!
Eva1997 întreabă: