| fetita97 a întrebat:

E posibil sa slabesc cam 14 kg in doua luni jum cu saritul in coarda, alergat in fiecare zi 5 km, nimic nu mananc dupa ora 18 si nimic dulce...am 1.70 si 64 kgsad 77 cm talia... volei de 5 ori pe saptamana a cate 2 ore.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Gumitsăă a răspuns:

Ei bine este posibil dupa ce zici tu dar ai mare grija pentru ca, corpul tau va obosi si astfel va interveni plictiseala si starea ca nu mai ai chef de nimic ...Rezervati si 2 or pentru odihna.dar nu ma refer la mancare aici. putin somn poatewinking Dar tu esti slaba la inaltimea ta...laughing Adica ti-ar sta bine si cu 55 de kg happy

| MrsBrunetzyka a răspuns:

Nu stiu, e cam drastic si foarte obositor pentru organismul tau!
Organismul tau va fi epuizant si vei avea unele simtome.
nu stiu, ar trebui sa faci mai putine
gandeste-te si la tine
succes

| CrissTinutza_5207 a răspuns:

E posibil. dar nu stiu daca te poti tine de program. e foarte greu. oricum succes!

| nOnAmE_6909 a răspuns:

Hey! ti-am dat msj kiss

| simona_7055 a răspuns:

Wow...daca faci toate aste cu siguranta... dar nu fi foarte drastica pentru ca s-ar putea sa-ti cauzeze:X:X:Xfundita?

| LOLA33 a răspuns:

Nu cred ca e nevoie de 14 kg sa slabesti. Poate doar 10.

| Xenaaaa a răspuns:

Nu este bine programul tau.Prin atata sport si putina mancare corpul va retine mancarea care eu dai si te vei ingrasa mai mult.Cel mai important mananci bine dimineata si la pranz iar seara ceva usor.niste fructe o salata etc.este foarte buna greutatea ta. oricum daca vrei consider ca perfect ar fi sa ai 60 de kg. sper ca te-am ajutat