| Alinnnnnna a întrebat:

E posibil sa slabesc pina la 10 kg intr-o luna?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
14 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Este imposibil sa slabesti asa mult intr-o luna

| VadTot a răspuns:

Te ai saturat de viata sau ce?

| Sara2 a răspuns:

5 kg, deoarece este recomandat sa slabesti 1kg si 250 gr pe sapt, cu mult sport si o alimentatie sanatoasa fructe, ceaiuri, piept de pui, peste, iaurturi, supe, ciorbe, multa apa stim cu totii ce alimente sunt interzise(paine dulciuri chipsuri fast food patiserie acidulate, deoarece acidul cauzeaza celulita) ies automant din schema, mult succes, eu am dat in acest stil 12 kg in 3 luni, imi venea greu, de multe ori pofteam la ceva dulcedar daca nu trisezi poti slabi cu succes
p.s. sa nu te enervezi in 3 zile pentru fapt ca nu vezi nici o schimbare si sa incepi sa mananci, 1 luna ti se va parea cat 6 (proprie experienta) mie 3 luni mi s-au parut 1 an

| Azµre a răspuns:

Nu, nici nu e recomandat!

| Oana92 a răspuns:

E posibil, dar nu e sanatos!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Nu,nu este posibil şi nici nu este recomandat, e mult.
Trebuie să vorbeşti cu un nutriţionist.
Te pup!

| gingergirl1 a răspuns:

Eu am slabit 5 kg in...2-3 luni!
Nu cred ca poti slabi 10 kg intr-o luna! Decat daca nu mananci NIMIC si MUULT sportlaughing Dar NU recomand! Mai bine o dieta si sport si o sa dea roade in cateva luni!
Succes!winking

Răspuns utilizator avertizat
| MrkiddyKid1 a răspuns:

Da daca iti tai din partile unde este multa grasime

| Jackul336 a răspuns:

Practic e posibil, teoretic e indica sa ajungi la 62.6 kg
nu e indicata nici o extrema deoarece o greutate mai mica decat cea medie inseamna rezistenta fizica mai scazuta fatigabilitate imunitate mai scazuta

| CrazyGirl2 a răspuns:

Da. daca iti tai un picior. laughing)

P.S:depinde de dieta laughing

| tudo393 a răspuns:

Nici daca ai alerga 5 ore pe zi si nu ai mai manca deloc..ai nevoie de macar 4-5 lunihappy

| soricik14 a răspuns:

Ba poti dar apoi pui inapoi 15! Maxim 5 kg dar daca mananci sanatos si faci mult sport incat sa iti conturezi corpul crede-ma caci cele 5 kg date jos se vor vedea ca si 10!

| secret01 a răspuns:

E posibil, dar ai efectua un efort care poade duce la reactii neplacute a organismului