anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E putin ciudat; sunt cam tras la fata, dar am putina grasime pe abdomen laughing)
ce pot face sa nu mai fiu tras asa la fata, adica nu sunt slab, dar...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Caro34 a răspuns:

Daca tu explici asa de interesant, e tare greu sa inteleg ca sa-ti dau un bun raspuns! "Tras la fata" nu tot timpul inseamna slab; adesea inseamna ca ori esti obosit, ori ai fost candva mai plinut si ai slabit, ori partea cu "putina grasime pe abdomen" te tine asa tras la fata fiindca-ti faci griji inutile. Toti avem putina grasime pe abdomen, dar cu cateva exercitii fizice, o dieta cu mese dese si mancat putin, mai ales seara, o gandire pozitiva si mai putin stres pentru lucruri mai putin importante vor duce la un aspect placut, mai putin tras la fata! Vezi ceea ce mananci - ar trebui mai multe fructe, legume, apa, somn suficient, prieteni speciali si viata linistita! Agitatia iti strica echilibrul si se vede imediat ca nu esti bine! Ai mai multa grija de tine!

| Th3AbSinTh3 a răspuns (pentru Caro34):

Merci! o sa am
am fost mai plinut cand eram mai mic, apoi am crescut vreo 20 cm intr-un an si am si slabit...