| Dandelion7 a întrebat:

E rau sa manananci furnici si tantari?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Nemessys a răspuns:

Te referi la rau : adica sa se intample ceva cu organismul tau?
SAU
rau: adica e. pacat sau nu-i bine, chestii de genu.
. La prima : depinde. eu am inghitit odata 3 tantari si nu am nimic, furnici, nu stiu. Oricum daca sunt in cantitate mica, nu-i nimic. Dar e bine gen sa umezesti un bat cu saliva, il tii 2-3 minute sa umble furnicile peste el, le dai jos si dupa lingi batul. Are un gust asemanator cu al supei.
Apropo, nu inteleg de ce ai face asta.

| Dandelion7 explică (pentru Nemessys):

Imi place sa mananc furnici.

| VenomMMA a răspuns:

Nu, friptura din pulpe de furnici cu sos de tantari. Bon appetit!

| Roxxy95 a răspuns:

Sa mananci furnici e ciudat, sa mananci tantari e periculos, te poti alege cu tot felul de boli.

| Friday13 a răspuns:

Deci, deci, deci... NU, cum moartea sa fie bine? Tantarii sunt aproape sau daca nu cei mai mari purtatori de boli, iar furnicile... sunt si ele foarte murdare.

| Dandelion7 explică:

Da insa nu poti lua bolile purtate de tantari daca ei intra in tubul digestiv. Eu zic ca e mai bine sa i mananci tu pe ei decat ei pe tine.