| mgtow a întrebat:

E un adult pe aici care s-a operat de polipi? Cum a fost experienta in timpul operatiei si dupa ce a finalizat? Din fericire nu dau mita pentru ca sunt in GB dar vreau sa vad daca ati simtit ceva cand ati fost pe masa de operatie. Dupa cateva zile de la operatie ati simtit mai bine mirosul si respiratia?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Polipii mi-au fost scosi in copilarie.
Ce-mi amintesc: 2-3 zile m-a mancat putin in interiorul nasului, ca si cum ar fi fost putin infundat si uscat.
Dupa aceea am putut respira usor prin nas.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa operatie, am inceput, ca prin minune, sa scriu corect romaneste!

| mgtow explică (pentru anonim_4396):

Irelevant, ai ramas cu defecte serioase

| gabicoo a răspuns (pentru mgtow):

În Românica anestezia se face cu ciocanul! Asta poate fi explicația fenomenului relatat mai sus!
laughing

| Saiko93 a răspuns:

Nu vrei sa stii ce oribil e sentimentul Vai de capul meu simteam ca o sa mor dupa faza aia. Senzatii de voma si lipsa poftei de mancare Vezi ca te si adoarme cu gaz din ala la operatie. Si e ciudat ca in somn nu simti Da cand te trezesti Dumnezeu cu mila simti ca itj iei campiii.x_x