anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E-urile, care sunt cu adevarat necesare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
daniela
| daniela a răspuns:

E-uri bune ar fi E 140 = clorofila (colorant natural);
E 300 = vitamina C naturala;
E 306 = vitamina E (antioxidant);
E 322 = lecitina (antioxidant natural);
E 407 = caragenon natural (emulsifiant);
E 421 = manitol de cofetarie;
E 440 = pectina (gelifiant natural).

dar pentru mai multe detalii consulta http://raul-tm.blogspot.com/2007/09/e-uri-rele-e-uri-bune_20.html

| eliza a răspuns:

Buna! E-uri bune:

* E 101 - riboflavina sau vitamina B2
* E 140 - clorofila, colorant natural
* E 300 - vitamina C (acidul scorbic), antioxidant puternic
* E 306 - vitamina E naturala, antioxidant prezent in ficat, oua, peste, soia
* E 322 - lecitina, antioxidant natural
* E 407 - caragenon, emulsifiant natural extras dintr-o alga marina
* E 421 - manitolul
* E 440 - pectina, gelifiant natural.
pa pa!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt necesare deoarece ele cresc termenul de valabilitate al produsuli, ii dau un gust mai bun, o culoare mai frumoasa, o consistenta anume...

Întrebări similare