In niciun caz sa nu mai bei cola 0, contine indulcitori artificiali care corpul nici macar nu ii recunoaste ca aliment, astfel dobandesti rezistenta la insulina (corpul crede ca indulcitorii sun zahar), deci diabet tip 2; sa nu mai orbesc de ca acesti indulcitori sunt cancerigeni.
mai bine bei o cola normala din cand in cand, adica doar la ocazii.
Tot ce auzi la tv sau peste tot este fals, in legatura cu produse bio, 100% mai ales e "cola" asta ca nu are calorii este vrajeala. La cate chimicale baga in orice in ziua de azi... singurele chestii bio sunt produsele care le fac oamenii la tara, de la proprile lor animale pe care le cresc ei si le ingrijesc. Nu ce exista in comertul actual.
Cola fara zahar contine benzoat de sodiu (din cate stiu) si aspartam.Cola normal nu contine asa ceva...totusi,daca te duci la MEGA la produsele bio, o sa vezi un cola bio care da, ala i mai sanatos dupa ce am vazut din ingrediente. Dupa parerea mea mai bine bei cola normal sau cel mai bine deloc, astea fara calorii nu sunt deloc sanatoase.
Nu stiu ce inseamna la tine din cand in cand. La mine,, din cand in cand "inseamna o data la doua-trei luni. Daca bei cola 0 o data la 2-3 luni nu te afectează, dar daca,, din cand in cand" inceamna o data la 2-3 zile iti poate afecta sanatatea chiar si o cola fara zahar pentru ca aceasta are inlocuitori pentru zahar si multe alte substante nocive.
chiftelutacrocanta întreabă:
Deeaandreea9156 întreabă: