| FoundYouLover a întrebat:

E vreun doctor pe aici? Nu stiu ce sa ma fac. Am dureri de maxilar, in partea de jos a maxilarului, in dreptul locului unde mi-am scos acum cativa ani un dinte. Am fost pana acum la doi medici stomatologi si n-au stiut sa-mi spuna ce am. Unul m-a si trimis sa-mi fac o radiografie panoramica, s-a uitat pe ea si mi-a zis ca nu se vede nimic in neregula la dinti sau la maxilare, dar cica daca vreau imi face programare ca sa se uite la un dinte unde mi-a spus ca oricum nu vede nici o carie, deci de ce sa se uite la el? Era si o clinica mai scumpa. E posibil sa am doar o lipsa de calciu si doctorul sa-mi fi spus asa doar ca sa merg la el si sa-mi ia bani fara sa-mi faca nimic, doar ca sa se uite la un dinte la care chiar el a spus ca nu se vede nimic oricum?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| cristimihailov a răspuns:

Din pacate, in cazul tau, tot doctorul trebuie sa fie cel care sa isi dea cu parerea dupa ce te consulta.

Astia sunt pasii normali care se fac. Daca tipi in continuare se vor aprofunda analizele.

| oprescudorin11 a răspuns (pentru cristimihailov):

Exista serviciu stomatologic de urgenta non-stop la Facultatea de stomatologie. La Kogalniceanu, daca esti din Bucuresti.