Buna,nu sunt ginecolog nici femeie, iti zic ce stiu:
-dupa 2 saptamani se poate face testul de sarcina petru un rezultat mai precis, mai poti face inca un test dupa inca o saptamana
-un prezervativ cand se rupe trebuie sa fii orb sa nu vezi sau/si sa simti.
Prea mea e sa stai linistita e din cauza stresului.Bafta
Bună!
Dacă aţi folosit corect prezervativul şi l-aţi verificat după actul sexual ( să NU fie rupt ), atunci NU ai cum să rămâi însărcinată!
Prezervativul se verifică EFECTIV, nu doar aşa ( că ) : "Nu parea rupt"!
Prezervativul trebuie VERIFICAT după FIECARE act sexual : preferabil ca verificarea să se facă prin umplere cu apă!
Testul de sarcină - dacă l-ai făcut corect, aşa cum îţi explicam în 19 Februarie 2014 - pare concludent.
Mai faci încă un test de confirmare, la 3-4 zile după primul.
Ca o mică paranteză, în răspunsul din 19 Februarie 2014 spuneam că e preferabil să NU faceţi teste tip bandă...
Oricum, durata CM sau a menstruaţiei, precum şi aspectul menstrei, ori tipul simptomelor premenstruale se pot modifica datorită schimbărilor prin care trece organismul!
Având în vedere că tu ţi-ai început viaţa sexuală doar acum şi aceasta a fost PRIMA menstră după deflorare, este posibil ca durata/aspectul menstrei de acum ( precum şi spottingul avut la 3 zile după terminarea menstrei ) să se datoreze modificărilor hormonale inerente începerii vieţii sexuale.
Deci, NU cred să fie vreo problemă
Celelalte 2 aspecte ( "am luat un pic in greutate si mi-e mereu foame" ) NU au nici o legătură cu menstra şi începerea vieţii sexuale.
Toate cele bune.
100% sunteti insarcinata. Nu sunt ginecolog,sunt psiholog, dar asta simt. Ca sa va convingeti, tot ce aveti de facut e sa asteptati urmatorul ciclu. Daca vine, inseamna ca m-am inselat (si ca va puteti relua ritmul obisnuit al vietii. Daca nu vine insa, ...vestea si mai buna,de fapt cea mai buna veste pentru o adevarata femeie din lumea asta:nobila misiune de mamica va asteapta! Va rog,pastrati copilul! Va asigur,va veti bucura mult mai mult de el,decat va veti putea bucura daca l-ati avorta! Avortul nu aduce nicio bucurie,decat dezamagire si durere. Nasterea in schimb,va va aduce cea mai mare bucurie,fericire si implinire in viata, un sentiment pe care nici un avort din lume nu il merita cu adevarat, si nici nu-l va aduce in viata dumneavoastra! Bucuria pe care o veti avea cand veti fi mama nu se compara cu nimic! Plus de asta, compania si iubirea neconditionata pe care o veti primi din partea copilului va va aduce in viata un sens adevarat. Abia atunci veti simti cu adevarat ca n-ati trait degeaba, cand veti strange in brate copilul dumneavoastra mult-dorit!