| TimberWolf a întrebat:

E vreun val nou de viroze? Simt ca ma ia o viroza/gripa din aia nasoala, n-am mai patit niciodata asta, de obicei luam de la cineva, acum am amigdalele umflate si am o stare de rau de azi dimineata, simt ca inghit pietre.
Mai e cineva in situatia asta? nu cred ca m-am simtit niciodata asa nasol nici cand a fost covidu.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
31 răspunsuri:
| relian a răspuns (pentru TimberWolf):

Atunci cand esti tantalau asa cume esti tu si nu stii, te apuci sa si semnalizezi, sa te faci de ****.
Ai zis tu ca ai ganglionii umflati? Dar tu stii ces aia ganglioni, stii ces alea amigdale? Ba prapaditule care esti, nu mai spune de altii ca bat cimpuu, inainte pune si informeaza-te, esti praf.

Amigdalele pentru cultura ta generala sunt gaglioni lifatici ba prostanacule care esti. Toti idiotii sau strins pe TPU asta? Nu meriti sa te gage careva in sama, ma gindeam ca te duce tartacuta mai mult de 2 metri, dar e bostan curat.