Bună!
N-ai precizat ce vârstă are domnişoara...
E cam MULT o menstră de 9-10 zile!
Apoi, n-ai precizat ce înţelegi prin menstră neregulată.
Bănuiesc că, totuşi, are CM de cel mult 35 de zile...
Durata ciclului menstrual, în general, variază între 25 şi 35 de zile.
Apoi, este normal ca la început ( timp de 1-2 zile ) şi/sau la sfârşit ( timp de 1-3 zile ) să aibă sângerare maronie.
Durerile lombare, de spate, de ovare, uneori dureri de cap sau de sâni, sau chiar greţuri, SUNT simptome pre/menstruale!
NU are de ce să se îngrijoreze că NU este însărcinată!
Nici NU este răcită.
Toate cele bune.
Insarcinata nu e, cel mai probabil e racita si ar fi bine sa mearga la un ginecolog
E normal sa fie mai inchis la culoare in ultimele zile pentru ca pur si simplu sangele e mai vechi, dar 9 zile... e o durata prea mare din cate stiu eu maxim 7-8 zile trebuie sa tina menstruatia. Dureri, greturi etc apar de obicei inainte, sindromul premenstrual sau in primele zile de menstruatie, nu prea e ok ce se intampla, sa mearga la doctor pot fi o sumedenie de cauze, probleme cu ovarele (de acolo si durerile lombare) probleme cu uterul, sa se duca la doctor. daca o ustura la urinat poate fi infectie urinara, care din nou ar explica durerile lombare si atunci s-ar putea sangerarea sa vina pe cale urinara. ma rog, fuga la doctor.
Poate fi o infectie.Sa consulte ginecologul. Daca sunt afectiuni mai grave va depista totul.
Sanatate in continuare!
Daca a nascut acum cateva saptamani atunci poate e din cauza la cum a avut loc nasterea. Daca nu, poate e pentru ca o sa fie insarcinata. Nu stiu sigur.
anoooonimm77 întreabă: