| devil2279 a întrebat:

Eczema! Fac lupte libere si nu stiu care e treaba dar mi'au aparut pe mana dreapta mai ales numai eczeme, cred ca le'am luat de la altu care avea.Am mai avut, dar una sau doua dar am acum vreo 10 15 eczeme, incan u s'au facut mari,le dau cu spirt si cu travogen dar parca nu trec.Ce sa fac? Sunt bolnav? Ce e cu eczemele astea, infectii.Cum sa imi treaca?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eczema nu se ia, ea este o alrgie, nu o infectie. Mai degraba ai luat o infectie pe care o agravezi dand-o cu spirt (care arde tesuturile si este complet interzis pe orice leziune, fiind folosit exclusiv pentru a dezinfecta pielea integra, sanatoasa). Travogen este un antimicotic, eficient daca ai infectie cu ciuerci, inutil daca ai alta infectie. Oricum, daca in aceeasi zi dai cu spirt si travogen, chiar daca este infectie cu ciuperci, nu va trece din cauza ca arzi pielea cu spirt si acolo infectia evolueaza orice i-ai face. Mergi la un dermatolog, nu te mai trata dupa ureche, mai ales ca nu stii nici macar notiuni simple de prim-ajutor (cea cu spirtul, de exemplu)

Răspuns utilizator avertizat
| Brigaela a răspuns (pentru devil2279):

Cu ce iti prescrie ginecologul. Asa cum ti-am zis: spirtul este un dezinfectant pentru tegmente integre (inainte de o injectie, de exemplu).

Răspuns utilizator avertizat
| deN1saRp a răspuns:

Waw! te sfatuiesc sa mergi la doctorul de fanilie pentru un tratament!:*

| Arion_Matey_1997 a răspuns:

Ai ciuperca.o iei de la saltele de la sala unde faci antrenament sau in lupta cu vreun sportiv.cumpara de la farmacie cotrimazol si dai de 2-3 ori pe zi.o sa iti treaca imediathappy