| Laviy a întrebat:

Ei TPU. Am o mica problema... sunt de 2 ani jumatate cu un baiat, il iubesc cu adevarat, si el pe mine, am trecut prin foarte multe impreuna, desi ne-am certat de multe ori, ne-am impacat mereu. Problema mea este ca e foarte gelos, nu-i place sa ies in oras fara el, sa ma duc undeva fara el. Ce as putea face sa-i demonez ca oricati baieti ar fi in jurul meu, eu il vreau doar pe el?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| saurey a răspuns:

Gelozia este umbra iubirii. E nevoie de timp pentru a realiza fidelitatea ta, si chiar si asa sentimentele de posesie si indoiala nu vor disparea, orice ai face! Incercati sa discutati pe tema asta mai mult, arata-i afectiunea ta si poate... se va mai domoli... [cred!]

| SunnyDay88 a răspuns:

Nimic. un om bolnav de gelozie nu se trateaza prin demonstratii. boala e in mintea lui si acolo va ramane pana ce cei 2 neuroni ai sai vor reusi sa se uneasca. imi pare rau pentru tine si sper sa intelegi ca el nu e omul potrivit pentru tine, sau orice alta fata care vrea sa mai iasa din casa din cand in cand si atunci putin fardata.

| IuliaIulia32 a răspuns:

Asculta, daca el e gelos inseamna ca tine mult la tine si nu vrea sa iti dea drumul, dar poate insemna si ca el nu are cu cine sa iasa, adica prieteni, fete, etc. si te foloseste. Sincer sunt 50-50 sanse sa fie una sau alta. Daca te desparti, risti sa pierzi o iubire, dar daca il pastrezi, risti sa profite de tine. Asta e un moment din viata cand trebuie sa iei o decizie.

| DinnaD a răspuns:

Fii si tu geloasa pe el (sa te prefaci) atunci el o sa inteleaga!

| karsivan a răspuns:

Cred ca un psiholog i-l poate ajuta pe el.

| Devilady a răspuns:

Atunci cand iesi cu el, fa-l sa inteleaga ca doar el conteaza pentru tine.nu te imbraca prea provocator, ar putea percepe gresit.mai mult de atat, mergi cu el de mana, la brat, mai fa-i cate un compliment, mai da-i cate un sarut.habar nu am.incearca sa-i arati ca il iubesti insa in cazul in care gelozia lui intrece orice masura, paraseste-l.insa daca tii la el foarte mult, arata-i.