| AlliNNa14 a întrebat:

Ei TPU. Este destul de urgent. Mi-am făcut piercing în obraz şi mi-a venit rău fix cand a intrat acul in piele. Eu am insistat să continue. După ce pierce-ul a fost gata totul a fost relativ ok. Acum stau in pat şi am frisoane şi Îmi simt braţele grele. Ţin să mentionez că inainte de piercing mi s-a tamponat interiorul obrazului cu xilina. Ajutor. E normal Aşa ceva? Dacă nu...ce să fac? Deja am şi o stare de greaţă... Scuzaţi categoria, dar Ştiu că e mai accesată.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| h3r a răspuns:

Cel care ți l-a făcut ce te-a sfătuit?
Sper să se vindece, nu forța locul și asigură-te că te ferești de orice îți poate cauza o infecție.

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ce legatura are cu aceasta categorie?

| corbulalbrosu a răspuns:

Frumusetea, in unele cazuri necesita si suferinta si se obtine cu multa durere.

| h3r a răspuns:

Ok, a trecut o zi. Spune-ne cum se prezintă locul cu pierce-ul(umflat, tare etc).

| FriendlyINFINITE a răspuns:

Annonim667 (Analfabet)
Curva esti tu, tu nici nu ai bani sa faci piercing si zici de ea. Bravo ba. (Numai oameni prosti in ultimul timp...)

| AlliNNa14 explică:

Delig T, acum nu Îmi mai este rau. Obrazul este puţin umflat, în jurul pierce-ului e puţin vânăt şi e destul de dureros să schiţez expresii faciale. În rest totul bine.

| h3r a răspuns (pentru AlliNNa14):

Cel care ți l-a făcut ce te-a sfătuit?
Sper să se vindece, nu forța locul și asigură-te că te ferești de orice îți poate cauza o infecție.