Si entorsa poate fi ceva grav. Poate merge pana la ruptura de ligamente. Poate fi o mica fractura sau o luxatie. E greu de spus. Ideea e ca daca zici ca s-a schimbat culoarea si e umflat (banuiesc ca e si rece) traumatismul a fost destul de mare incat sa lezeze niste vase de sange. Du-te repede la un ortoped si spune-i ce ai spus si aici ca sigur va sti ce sa iti faca. Trebuie imobilizat piciorul oricum, ma mir ca nu ti-au spus deja de prima data
Pai faza e ca m-am dus la spital, am intrat in cabinet, m-a intrebat doctorul unde anume ma doare mai exact. I-am aratat, m-a trimis la radiografie si cand m-am intors in cabinet, am dat peste alt doctor, care plictisit sau adormit, s-a uitat rapid pe radiografie si a zis ca nu e nimic. poate si posibil o mica entors, dar nimic grav la os. Faza e ca incep sa am aceleasi simptome pe care le-am avut anul trecut, cand am avut piciorul drept fracturat...
Buna! eu zic ca ar trebui sa faci o radiografie, si e o idee buna sa mergi la alt spital pentru ca ar putea fi ceva grav si apoi ai suferi mai mult