| tuGatita a întrebat:

Era o reclama la tv despre candidoza vaginala cred. era cu o femeie care explica ea nu stiu ce si a prezentat un medicament, unguent parca. as vrea sa imi spuneti daca stiti cum se numea produsul si cam cat costa. sau alte tratamente pentru candidoza, doar vaginala ma refer. la medic nu merg deci vreau sa stiu ceva ce as putea lua eu singura din farmacie. daca se poate sa imi ziceti (fetele) produse pe care le-ati incercat si au dat rezultate. multumesc mult! funda :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Stappj a răspuns:

Reclama e pentru Canesten si este in jur de 25 RON.
Alte tratamente clotrimazol ovule sau crema.nistatin.oricum daca nu mergi la medic intreaba macar farmacistahappy Succes!

4 răspunsuri:
| RyGoLeTa a răspuns:

Produsul din reclama se numeste canesten gyn, se ia daca-i pastila o data pe zi una, asap si daca-i unguent de vreo 2 ori pe zi. Sper ca te-am ajutat. fundita?puppy dog eyes

| monymonika a răspuns:

Http://www.farmaciata.ro/ginecologie/item/137-candidoza-vaginala

du-te la farmacie si intreaba farmacista/ul si intreaba. Chiar nu mai tin minte dar stiu reclama... sper ca te-am ajutat:):D

| monymonika a răspuns:

Mi-am adus aminte azi-noapte la ora 12:16laughing se numeste CANESTEN gyn... funda?

| NoUseForAName a răspuns:

Chiar daca sunt baiat, stiu chestii de genul insa din cate stiu eu, acea infectie, ciuperva, recidiveaza indiferent de medicament.

Am gasit o creme, Gynofort si nu este scump, doar 40 de lei.
Uite de unde il poti comanda: http://www.efarma.ro/products.php?id=2330
Este un medicament destul de bun, folosit de multe femei.

Sper ca ti-am fost de ajutor.