| laudima22 a întrebat:

Era să mă înec cu o alună din alea sărate, nu știu, voiam să zic ceva și îmi venea să tușesc, și mă ustura pe gât, văd că mă mai lăsă acum. Dar eram în pat. și simt că am un nod în gât și acum. și mă ustură.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Și eu am atac de astm de la arahide

Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Postarile trebuie sa fie sub forma de intrebare.Bea un ceai calmant ( de exemplu de musetel) si iti va trece.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Iti trece pana te insori. Hai, sanatate si nu te stresa fara rost! P.S. Mai zi cu doamna de la servici. Cum se misca treburile?

| Furnicuta000 a răspuns:

Nu cred ca aluna aia e asa de mare incat sa-ti blocheze caile respiratorii, poate doar te-a iritat ca a trecut mai greu si avea si sare grunjoasa pe ea. Fii mai atent data viitoare, cu alune dar si cu altele care sunt mai periculoase, de ex boabele de striguri, popcornul, bomboanele, jeleurile etc

| Fashionista10 a răspuns:

Si mie mi se mai intampla.Ti-a fost zgariat gatul de cat ai tusit si fin cauza alunei.De cand te ustura gatul?

| laudima22 explică (pentru Fashionista10):

Nu știu, 5-10 minute, și mă simt răgușit. de tușesc nu mai reușesc așa, dar sunt răgușit așa nu știut. și mă râcâie pe gât, nu știu dacă m-am exprimat corect.

| laudima22 explică (pentru laudima22):

Nu mai tușesc așa*

| Fashionista10 a răspuns (pentru laudima22):

Probabil maine o sa treaca. Daca nu mergi la o farmacie si intreaba de ceva spray sau ceva.