| cocoshanell a întrebat:

Era un serial de desene animate prin 1992 1993, cu niste pasari calatoare. ceva de genul acesta imi poate spune cineva cum se numeste si unde as putea sa l gasesc pe net? ce parere aveti despre ce este azi la tv ma refer la desne animate.nu sunt prea violente? as vrea sa mi raspunda un pshilog. ce urmari ar putea avea un copil din ziua de azi care urmareste doar desene animate de acest gen extrem de violente.ar putea sa i sa i formeze {la maturitate}o fire impulziva agresiva., smd?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| purplestar14 a răspuns:

Nils Holgerson.Eu am 13 ani, si pe cand aveam vreo 8 ani ma uitam, tot timpul asteptam ziua de maine sa vad ce se intampla. Dupa mintea mea de ``copil`` desenele animate de astazi, sunt destul de violente.Eu cand eram mica ma uitam la ciocanitoarea udii si la pinochio[nu mai imi aduc bine aminte cum se scrie]Nu erau violente dar astazi se fac desene animate violente pentru ca multi copii se uita la asa ceva iar programele de televiziune isi fac rateing.In zilele noaste toti copii mici copiaza ce vad la desenele animate si la un moment dat incep sa se comporte urat sh cu prietenii de joaca sh chiar si cu parintii. Iar parintii de obocei nu prea mai pot face nimic numai ca incetul cu incetul sa le scoata''din program''aceste desene. Iar cand devin adolesceni daca nu intervin paritii ajung sa se drogheze sa fumeze sa se bata cu alti copii.Scuze ca te-am facut sa citesti atatabig grin Sper ca ti-am fost de ajutor.