Nu te afecteaza, si pe mine ma inteapa inima dar foarte rar si am luat energizant si nu am patit nimic.
Doamna pe toti va inteapa inima.Realizati ca daca va inteapa inima aveti deja probleme serioase si netratate veti muri? Intepaturile sunt din cauza cresterii, mai sunt si nevralgiile intercostale nu va inteapa inima! Energizant poti bea dar nu in cantitati foarte mari si nu des de preferat nici atunci cand esti foarte obosita dupa zile de nedormit.
Inima nu inteapa, nici nu doare. Ceea ce simti tu este cel mai probabil angina pectorala. Trebuie sa te adresezi medicului tau pentru analize mai amanuntite. O angina pectorala, desi poate parea pentru unii banala, poate avea consecinte grave in viitor.
Nu ai probleme cu inima la varsta asta ci mai degraba cu calciul. Du-te la medic pentru un control pentru ca mai tarziu nu se mai fixeaza in organism.
Energizantul nu e bun in cantitati mari.
Nuuu Naduk. nu ai de ce sa te preocupi. Deseori lumea crede ca are probleme cu inima deoarece ne inteapa uneori dar sa stii ca e ceva normal, Inima este si ea un muschi ca cle de la maini sau picioare si asa cum uneori ti se blocheaza sau iti tremura un muschi asa mai face si inima miscari din astea, dar nu e nimic grav, in plus energizantul face rau daca consumat in cantitati mari, des si pe lunga durata. Totusi sa nu uitam ca in energizant in afara de cafeina si alte subtante care "genereaza energie" exista multa apa, indulcitori, coloranti etc. Deci nu se intampla niic stai linistita sper ca ti-am fost de folos.
Vlalslsl întreabă: