| Gabry a întrebat:

Eram la o pritena si mi s-a facut rau, si i-am spus ca vreau sa plec.
Eram foarte ametita si ma tineam de masini ca sa nu cad, pana la urma am vazut negru in fata ochilor si am cazut. Un domn mai invarsta m-a ajutat sa ma ridic si m-a ajutat sa merg pana cateva blocuri(el voia sa ma duca acasa, dar nu l-am lasat), si mi-a dat o fiola care trebuie sa o iau cand ajung acasa, mi-a spus ca e calciu si nu imi face nimic rau.Mama nu e acasa si nu are nici telefonul la ea.Eu am vazut-o ca ia altfel de calciu: niste pastile care se dizolva in apa.Si nu stiu ce fel de calciu sa iau!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Logic, ia calciu pe care îl folosește și mama ta.
Trebuie să scrie și pe fiola oferită, CALCIU, data expirării.
O linguriță de zahăr dizolvată într-un pahar de apă te ajută, stai întinsă în pat.
Ar fi indicat să faci și niște analize se sânge, ele spun multe de starea de sănătate a ta.
Pa, pa.

6 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Ai grija, ce fel de fiola e aceia, citeste ce scrie pe ea s-ar putea sa fie calciu gluconic si atunci e bun dar vezi si termenul de garantie.

| Gabry explică:

Mi-am facut analizele, si astept rezultatele.
Am luat fiola aia, dar nu am baut-o!

| ralukyn23 a răspuns:

Sper ca nu ai facut prostia sa iei fiola pe care ti-a dat-o acel domn? du-te la medic...iti va face niste analize si el iti va da calciu de care u ai nevoie... take care>big grin

| cutie a răspuns:

Nu! Pot fi droguri! Sa nu faci asta! Sau otrava!

| cutie a răspuns:

Sun-o pe mama ta si vorbeste cu ea iti va zicewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca esti acasa, intinde-te in pat, te odihnesti putin si astepti sa vina mami acasa si ii spui ei.nu lua nimic pana nu vine ea.