Vinul rosu atat in cazul barbatilor cat si al femeilor accelereaza ritmul cardiac ceea ce in cazul barbatilor are efect asupra erectiei prin intarirea si mentinerea acesteia, iar la femei presiunea mai mare a sangelui datorata activitatii intense a inimii va iriga mai puternic si vasele de sange deteriorate aflate in interiorul endometrului ceea ce va avea efect de a intensifica hemoragia.
Nup.
Mie nu mi s-a întâmplat, adevărul e că i-am mai prins pe câţiva că-mi îndoiau băutura cu apă, dar totuşi, nu.
Eu am auzit exact parerea contrara. Cineva spunea ca trage o dusca de tarie si i se opreste. Cred ca asa ceva este daunator, substantele respective ar trebui eliminate din organism cat mai repede.
Din ce stiu eu, simptomele premenstruale sunt amplificate, mai ales durerile de cap.
Altii spun ca ar deregla ciclul. Dar nu am auzit de sangerare mai mare.
Toate astea sunt mai mult folclor. Nu am gasit nicaieri o opinie medicala serioasa.
Cate un pahar de vin rosu ajuta ca ciclul tau sa se regleze sau daca intarzie sa vina mai repede, e probata chestia asta de o prietena eu as incerca dar am probleme de sanatate si nu imi permit sa beau alcool. funda?
In cazul meu, daca sunt la menstruatie si consum maxim o jumatate de pahar de vin, sangerarea este mai mare deoarece vinul subtiaza sangele deci, cantitatea este mareste dar este si ma "diluat"
StefanFlorea întreabă:
Urss_Andrada_1991 întreabă: