| Andreeeeeeeeea_8548 a întrebat:

Este adevarat ca anestezia totala scurteaza 10 ani din viata?straight face [asta e doar ce am auzit ]

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, bineinteles. Sunt oameni care au suferit 10-12 interventii chirurgicale cu anestezie generala in viata. Cati ani ar fi trait ei daca nu le faceau?

10 răspunsuri:
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Este probabil o prostie sau o superstitie. In occident si unele tratamente dentare se fac sub anestezie totala, tocmai pentru a evita durerea excesiva.

| Nicoleta a răspuns:

Nu. E cea mai mare prostie.

| madalina2727 a răspuns:

Nu este adevarat.Este doar un mit fals, ca multele altele.

| eni a răspuns:

De la anestezie totala nu te trezesti, doar de la anestezie generala.Si nu e adevarat, mama a fost de 8 ori operata, si are 64 de ani.Asa ca NU.

| Ana a răspuns:

Eu nu am auzit de asa ceva

| MrWicked a răspuns:

Nu, logic.

| strawberry03 a răspuns:

Cred ca glumesti...adica eu nu voi trai ultimii 20 de ani din viata? vara aceasta am fost operata si m'a anesteziat de 2 ori...presupun ca nu'i adevaratbig grin

| ema69 a răspuns:

Ehei, draga mea, daca ar fi adevarat, eu de mult nu as mai fi in aceasta lume la cate anestezii totale mi s-au facut...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu Dar Nu cRed

| eu_4591 a răspuns:

Nuuuu, doamne. daca ar fi fost adevarat asta ar fi insemnat ca mie mi s-ar fi scurtat 40 de ani din viata straight face.