Depinde de organismul fiecăreia. Nu poti afla decât dupa ce incepi sa le iei. Mie de la yasmin mi-a cazut parul foarte tare si ma simteam foarte rau. Apoi am luat controversatele diane 35 si nu am avut nici o problema. Desigur, schimbarea pilulelor am facut-o la recomandarea medicului. Daca observi efecte adverse te adresezi imediat ginecologului fără a opri însă administrarea pastilelor. E posibil sa îți dea peste cap hormonii întreruperea tratamentului la mijlocul lui.
Mai da un prezervativ e scump? Da, unele anticonceptionale au ca efect secundar luarea in greutate.
Sotia a lua anticonceptionale yasmin timp de 4 ani, ea nu a respectat deloc pauza indicata in prospect si nu a avut deloc probleme cu greutatea, acum parerea mea e ca poate diferi de la o persoana la alta, nu toti aveam aceeasi efecte de la un fel de medicament, cat despre reactii adverse nici cu astea nu a avut nici un fel de problema, nici-o reactie adversa, ma refer la cele vizibile, dar daca iei iti recomand sa respecti indicatile de pe prospect cu pauza/doza zilnica si in cazul in care ai uitat intr-o zi sa iei sa nu iei a doua zi dublu ca nu e bine. Bafta