| Mara6392 a întrebat:

Este adevărat că anticoncepționalele pot să te îngrașe? Dacă te îngrașă, de ce?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| Marius22222222222 a răspuns:

Nu știu de ce dar da chiar te îngrașă

| dullcat a răspuns (pentru Marius22222222222):

Ai probat tu? laughing

| Marius22222222222 a răspuns (pentru dullcat):

Fosta mea a luat o perioada

Ok.Poti citi si tu din linkurile de mai sus pentru a afla de ce.

Nu că nu mă apuc de anticoncepționale

Daca citesti nu inseamna ca iei tu.E normal sa afli pentru cultura ta generala.Eu citesc pentru ambele sexe.

Și asta e corect.cine știe poate voi citi când nu am ce face

| anonim3248 a răspuns:

Anticoncepționalele luate mulți ani pot provoca cancer de sân după 40 - 45 de ani.

| DeMicUnCălător a răspuns:

Poate îngrașă sau poate că nu. Eu aș întreba altceva. De ce mi-aș risca sănătate cu medicamente. pentru ceva ce pot controla fără medicamente?

| 330511 a răspuns:

Am avut colega care a slabit cu ele si s-a mentinut la greutate pe tot parcursul liceului. Bine, eu m-am ingrasat, dar nu dau vina doar pe pastile. Ca sa te ingrasi trebuie sa si mananci ca innecatul. Este hormonal si cumva parca nu mai avem logica. Dar probeaza mai multe, vezi care iti fac cu adevarat bine. Si daca le iei doar pentru a nu face bebe, mai bine lasa-le. Te afecteaza psihic, sunt hormoni artificiali. Prezervativul e cel mai indicat. Eu am luat din motive de sanatate, nu de preventie. Si nu mai iau veci. ( sper ca am ajutat)

Întrebări similare