| BlaBlaAnnie a întrebat:

Este adevarat ca anticonceptionalele Yasmin sau Karissa maresc sanii si te scapa de cosuri? am auzit diverse pareri

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Sa stii ca nu este adevarat deloc

| dentartes a răspuns:

Nu este adevarat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Anticonceptionalele contin hormoni asemanatori cu cei naturali, mai exact progesteron si estrogen, deci prin administrarea lor se inhiba ovulatia.Este un mit ca te scapa de acnee, sau iti mareste volumul sanilor.Este evident ca o data ce le iei, apar modificari in organism si nu neaparat de natura negativa.

Sunt foarte multe pareri cel putin negative vizavi de Karissa, stiu persoane care au suferit de dureri ingrozitoare de cap, tromboze s.a.Numai medicul ginecolog iti poate prescrie ceea ce ai tu nevoie pentru ca el poate monitoriza o data cu asta si efectele negative ale lor.Mai mult ca sunt anticonceptionale care pot favoriza inferitilitate, gonoree, candidoza si alte boli, automat nu te protejeaza de bolile cu transmitere sexuala.

In cazul folosirii anticonceptionalelor, exista un risc crescut evident pentru aparitia cancerului pentru:
- cancer de san, riscul creste in functie de perioada de utilizare, sau la tratamentului cu anticonceptionaler sub varsta de 20 de ani
- col uterin, riscul este mai mare la utilizarea antriconceptionalelor peste 5 ani sau inceperea tratamentului sub varsta de 20 de ani
- cancerul ovarian si hepatic (de ficat) sunt de asemenea considerate favorizat de folosirea anticonceptionalelor pe termen lung, ca si aparitia adenoamelor hepatice (de ficat).

Sfatul meu este ca inainte de a le lua, sa faci un control care sa determine ce tip de anticonceptionale ai nevoie.

Mult succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Este un mit total fals!
La fel şi treaba că dacă faci dragoste,scapi de coşuri, vezâ-ţi de treabă, minciuni!
Anticoncepţionalele se iau de obicei pentru menstră neregulată, chisturi, inhibă ovulaţia.
Te pup!

| mary4048 a răspuns:

Nu lua anticonceptionale pentru niste cosuri..nu e adevarat ca maresc sanii..pe termen lung insa maresc riscul aparitiei unui infarct de miocard.

| BlaBlaAnnie explică (pentru mary4048):

Am fost la medic si mi-a spus ca imi va prescrie anticonceptionale dupa ce mai cresc putin, macar sa fac 18 ani, pentru ca am ciclu menstrual neregulat si dureri foarte mari.
dar am auzit pareri si nu stiam ce sa cred.

| mary4048 a răspuns (pentru BlaBlaAnnie):

Una din fetele mele face tratament cu yaz pentru chisturi ovariene.Dar tratamentul i-a fost prescris doar dupa multe analize constand in markeri endocrini.Te sfatuiesc sa faci la fel, pentru un diagnostic corect. Cere-i medicului de familie trimitere la endocrinolog si profita ca nu ai inca 18 ani si fa-ti analizele gratis, fiindca sunt foarte scumpe..macar atata avantaj sa ai datorita varsteilaughing)

| tombraiderunderworld a răspuns:

Nu ii adevarat :*