Apa ajuta sa mentii balanta foamei, nu tine de foame dar poate reduce satietatea de a manca des, cum sant fumatorii nu au chef de mancat din cauza fumului de tigara asa face apa. 2L sau 1.5L pe zi ajunge sa bei
Pff, pai eu numai apa minerala beau
Dacă mai îmi dai eronat îți dau bully ai grija.
De ce patologie suferi? Nu am mai auzit asa ceva. Poate o fi din cauza ca ești zeița râului Nil
La urma urmei tot apa e, nu cred ca are o importanta prea mare. Poti incerca sa mesteci guma cand iti este foame.
Lal. Dar ce sunt eu Taur comunal?
Nu am cu cine, poate se oferă inyourmind
Dacă depun efort intens mai rău ma ia foamea, dacă nu mănânc când mi foamea devin foarte iritat, nici nu pot sa dorm.
Se pare că ai ochit deja pe cineva.Păi ce mai aştepţi atunci? Iniţiază ritualul de împerechere.
Ce sa mai... Îmi da nefolositor și eronat la toate răspunsurile
Dar mi prea draga ca să fac și eu la fel. Dacă continua asa ii dau ignore
Se baga peste tot cu mine în seama, i-am spus ca nu am audienta cu copii
Inyourmind ai graja fatuco nu mai da voturi negative ca, chiar ca o sa te înjur și te blochez.
Se vede cât ma place după voturi nu vrea sa spună de unde e, și câți ani are, crede ca va fi rapita
Din cate am inteles da, chiar te face să nu mai mănânci dar cred ca pe moment.Adica daca bei apa in timp ce mănânci exista posibilitatea sa iti taie pofta.Bauturile acidulate te cam baloneaza.
Fumatul de multe ori iti taie pofta de mancare, dar nu e sanatos si si ala e costisitor.
Dulciurile se mai spune ca au efectul asta dar tot hranit si cheltuit e.
Asa ca, nu ai cum sa trăiești fara da te alimetezi.Si nici nu e bine sa rebzi foame doar sa nu dai bani pe mâncare, asa trăim noi.
E şi normal până la urmă să-i fie frică. Doar eşti un băieţel tare imprevizibil.
Din cauza depresiei mananc asa mult, a singurătății. pe fond emoțional.
Păi trebuie să-l apere şi pe el cineva de o fiinţă aşa haină ca tine.
Ai văzut răspunsul dat cu acea fata la disco la întrebarea lui marfil
anonim_4396 întreabă: