Unic nicidecum. Dacă vrei să reduci pofta de mâncare, savurarea unui ceai cald o va face, nu apa.
Ei na.Păi nu tu l-ai umplut de voturi negative pe acest tânăr fecior?
Gata,gata că nu mai suntem în clasa pregătitoare să învăţăm alfabetul.Păi se poate aşa ceva? Eşti băiat mare.
Sa te învăț nu sa învățăm scumpi.
Eu ma pun sa vizionez un film ca nu mai scap de inyourmind, ma umple cu notificări. Eu nu știu de ce nu dorm copiii la ora asta.
Ma refeream la inyourmind sa doarme nu la tine, privind alfabetul prefate ca nu ai văzut acea parte. Mentor neplătit nu ma bag în scena fără 1000 de $
Noapte bună scumpi
Diverse soiuri de preferat. Nu granulat, cred că merg pliculețele, dar nu-mi plac, îmi culeg eu plantele. Maximum două căni pe zi.
Apa nu taie pofta de mâncare. Ea doar hidratează organismul.
Este adevărat că dacă bem apă în timpul mesei avem senzația de sațietate, din pricina că prezența ei ocupă pentru un timp un loc în stomac. Dar dacă bem apă imediat înainte de masă, în timpul mesei sau imediat după masă, nu facem altceva decât să diluăm acidul gastric, vital pentru digestie (pentru descompunerea alimentelor și pentru distrugerea microbilor și bacteriilor. 90% din oamenii care au gastrită este din pricină că nu se spală pe mâini înainte de masă).
Trebuie apoi un timp ca să se elimine apa ca apoi să existe din nou acea concentrație potrivită de acid gastric.
De aceea este bine să consumăm apă cu 30 minute înainte de masă, și apoi la o oră sau mai mult după ce am terminat de mâncat.
Consumul de crudități la masă (fructe sau legume) va tăia senzația de sete. Dar fructele la o masă, legumele la o altă masă; niciodată fructele și legumele crude nu trebuiesc consumate la aceeași masă pentru ca acestea să nu provoace o mai mare aciditate în stomac.
Apa minerala provoacă balonare, disconfort și mărește aciditatea în stomac, aciditate care nu este folositoare așa cum este aceea produsă de acidul gastric.
E îndrăgostit, dar îi e ruşine să recunoască.E mai timid el aşa.
Se referă la o glumă.
Ce să fac ca să nu o las însărcinată?
Bea un pahar de apă de Buziaș înainte. Are efect contraceptiv.
" e îndrăgostit"
Nop, nu îmi plac copiii, nu-s pedo, ea a timida nu eu, în realitate e o mămăligă pe net toți avem tupeu, ști cum e doar.
Am încheiat subiectul, vorba lunga e saracia omului.
Hopa,uite că s-a trezit şi prinţesa. Bună dimineaţa, rază de soare.
Vezi ca deja devii obraznica, ai grija la limbaj, eu ți am răspuns politicos și tu ma iei în balon.
anonim_4396 întreabă:
Carmen133 întreabă: