| Invictusman a întrebat:

Este adevărat ca apa taie pofta de mâncat excesiv? Știți și alte metode? M-am saturat sa mănânc în exces și sa cheltui atâția bani pe mâncare doar nu trăiesc sa mănânc, mănânc ca să trăiesc.

Și ce apa e recomandata plata?
Cea minerala nu e ok?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Zuzu1991 a răspuns:

Cofeina
chiar la herbalife o TONA de "produse" contin cofeina, doar d'aia

108 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Invictusman):

Da' ce-am făcut? sad

| Invictusman explică (pentru anonim_4396):

Te ai adresat cam nepotrivit și deplasat, nici nu ne cunoaștem și deja ai glume cu mine în program.
Hai sa nu mai facem spam la întrebarea mea și sa încheiem subiectul, unii dintre voi sunteți cam imaturi, ar trebui sa va mai maturizati.
Eu credeam ca esti un user serios aseara dar vad ca și tu semeni puțin cu inyourmind care probabil sta numai în casa toată ziua pe TPU. O zi buna.

anonim_4396

Zici că nu ne cunoaştem? big grin

În realitate nu.
Cred ca ești userul hyacinth, chiar și asa ar trebui sa încheiem acest subiect.winking

anonim_4396

Bingo.
Hai,nu mai fi supărat, puişor. sad

Doamne ferește tu mai lipseai pe aici rolling on the floor

| GabiDumitrescu a răspuns:

Huh? Sa cheltui atitia bani pe mincare? Dar nu mai bine ne zici aproximativ macar cam CE maninci? Ca daca bagi somon si icre negre de 3 ori pe zi... problema nu e excesul.winking

anonim_4396

Nu te bucuri să mă vezi? sad

| Invictusman explică (pentru GabiDumitrescu):

Junk food, kebab, shaorma, sunt abonat la KFC, dulciuri cât cuprinde.
Nu mai mănânc asa mult de când i-au onelar, taică-meu vitreg numai prăjeli îmi pregătește, mâncare grasa, eu nu știu sa gătesc.
Noroc cu antidepresiv ul onelar, altfel era grava situația.
Nu mănânc mâncare sănătoasă, și nu îmi place sa mănânc peste deși știu ca ar trebui. Mi ai dat o idee, o sa ii dau bani la taică-meu sa cumpere peste, poate găsește ceva fără mărăcini, ca la pescuit când merge vine cu găleată goala laughing
Chestia e ca, vreau sa mănânc puțin, orice ar fi, și fast food dacă mănânci puțin nu te îngrași.
Nu pot sa îmi fac un program fix de a manca ca nu știu sa gătesc și taică-meu vitreg umbla aiurea dracu știe pe unde, uneori vine beat laughing.
Eu nu mai am părinți...
Trebuie sa învăț sa gătesc, sa nu îmi pun baza în alții.
Mancam și pe la restaurante dar acum nu prea mai stau asa bine cu banii. Cheltuam 150-200 de lei pe zi.

Tare ciudat ca nu o ai pe supadeceapa în lista ta de prieteni, colega ta care îți lua mereu partea.

anonim_4396

N-am trimis cereri de prietenie, dragule, sunt doar în trecere pe aici, nu stau mult.

"nu stau mult"
Ce bine, sper sa te ții de cuvant.

anonim_4396

De ce eşti aşa rău? sad

Fiindcă locul tău nu e aici, fa bine și ștergeți cât mai fast contul.

anonim_4396

Câtă cruzime.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Invictusman):

Sint chestii sanatoase misto, intr-un final de la tine pleaca totul. Cu 100 RON pe zi bagi chestii sanatoase suficient. Nu trebuie' sa stii sa gatesti, trebuie' sa te orientezi un pic. Din ce oras ziceai ca esti? Daca cumva esti din Iasi, iti pot recomanda niste locatii cu junk destul de decent. In alta ordine de idei, la o shaworma sanatoasa ar trebui sa tragi dupa aia vreo 2-3 zile din greu ca sa o dai jos. Eu ma uit cum variaza greutatea mea si respect niste chestii destul de strict. La Paste am pus vreo 3 kile pe mine, le-am dat jos aproape complet de atunci, insa saptamana asta am facut cumulat vreo 630 de flotari si 75 de kilometri, mers. Nu e nimic fantastic, dar e ceva care ma ajuta sa ma focusez pe un scop. Nu o lungesc prea mult aici, dar cu putina vointa cred ca poti rezolva. Inclusiv partea cu gatitul. Discutam si in privat asta.

Am auzit ca cofeina taie pofta de mâncat, e adevărat?

Pai ce facem acum, migram de la prea multa mincare direct catre ulcer? Iti faci mini-snackuri, maxim 2 pe zi intre mese, si cand te taie pofta de mincare, bagi un pahar de apa si niste genuflexiuni/flotari. Nu discutam de body building aici, ci in primul rind de adus psihicul pe linia de plutire.

O sa plec dincolo în câteva luni și acolo o sa pot manca la ore fixe, și mâncare sănătoasă... Și taică-meu avea ulcer da nu ca nu manca, ala manca mai mult decât mine laughing
Pai ar fi ideal sa merg la sala, eu știu? Dar am fobie sociala, nu va fi asa ușor.

Crede-ma ca nici la 40 de ani nu ma omor dupa ingramadeli/situatii sociale. Poti face o gramada de chestii singur. Minim 3-4 km de plimbare dimineata si seara, FARA SCUZE decat in cazuri exceptionale (daca ploua sau e vint, astea nu sunt situatii exceptionale), in rest ceva serii de genuflexiuni/flotari poate si abdomene. Nimic SF, doar ca sa le respecti cu sfintenie (recomand genuflexiuni/flotari/abdomene o data la doua zile si intr-o oarecare progresie, ca sa simti cum cresti).

Tu ești din Timișoara?

Din pacate Iasi...

| nicoleta4765 a răspuns:

Nu nu e adevarta

Dar ai locuit în Timișoara? Și dacă da, de ce te-ai mutat? Sunt mai faini oamenii de acolo?

Nope. Iasi de vreo 20 de ani. happy

Sau ești timid și nu vrei sa spui de unde ești? happy în profil scrie ca ești din Timișoara. Ieșeam și noi la o bere ca băieții. Sunt fete frumoase în Iași am auzit...

Confirma tovarasul Porta de aici de pe TPU ca sunt in Iasi, ca ne-am intilnit face-to-face. Fete frumoase? Fir-ar urite sa fie, dar in general sunt bunaciuni cit cuprinde. happy

Ești amic cu militaru'? Credeam ca ești din Timișoara laughing
Vad ca nimeni nu vrea sa spună de unde e cu adevărat laughing inyourmind nu vrea sa spună sub nici o forma rolling on the floor aveam screen shot când menționa ca e din Timișoara, apoi zicea ca e din Bucovina, și nu de mult din Galați laughing
Tu pari un tip serios...
De acum în colo nu mai iau în considerare ce scrie la unii în profil. Numai trolli pe aici happy
Da, moldovencele sunt femei frumoase

Contul meu original a fost banat ca ma luasem prea tare in gura cu zelotii. Asta il facusem in scopul promovarii unui site acum niste j'de ani, aproape zece, nu postasem decat 2-3-4 chestii, fara sa fac spam de ala jegos, si acum postez de pe el. Nu ma cheama Gabi si nici nu sunt din Tm, am pus Tm ca e un oras misto. Asta era profilul meu original - https://www.tpu.ro/utilizator/bufu

Incredibil asa ceva laughing gata, situ asta nu e deloc serios rolling on the floor
Dracu m-a pus sa îmi fac cont aici, acum nu mai pot scăpa, parca ar fi o ambuscada laughing și de Facebook am uitat complet de când mi-am făcut cont aici, nici fotbalul nu mai ma Intereseza cum ma interesa, o ard numai pe TPU, vad ca mulți sunt ipocitriti pe aici, măcar Ray e sincer, a pus poza cu el, a menționat ca e din Timișoara, nu se ascunde ca alții pe aici. Eu cred ca e mai sănătos la cap decât mulți de aici care se i-au de el. Vad multe tipe care își pun poze cu alte fete, băieți la fel laughing
Mulți au conturi multiple, aici e spitalu 9 clar laughing
Măcar ma simt eu ok când ajut e cineva, nu am nici o pretenție, nu cer nimic în schimb, dar prea mulți trolli sunt pe TPU, unele se dau semnare dar cand le întrebi ceva te ignora sau se sperie laughing o fost fain acum 5-10 ani TPU, acum e iureș.