| Bianca26bb a întrebat:

Este adevarat ca cei care au probleme cu vederea ies cu ochii rosii in poze? Eu am probleme cu vederea, adica am miopie, si ies mereu in poze de la distanta cu ochii rosii. Si am o poza cu o persoana care are ochii la fel ca ai mei, dar nu are miopie, si nu a iesit cu ochii rosii... Hai va rog raspundeti cei care sunteti in cunostiinta de cauza :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este o informație eronată.
Nu are treabă vederea cu poza. Este vorba de calitatea aparatului, lumina, etc.
Pa, pa.

| IMC90 a răspuns:

Nu, este o tampenie.

| Triple3XH a răspuns:

Nu este adevarat.Iesi cu ochii rosi daca te uiti la blit

| Bianca26bb explică:

Multumesc de raspunsuri. happy

| Betty a răspuns:

Doamne fereste laughing e de la blitz laughing nu are legatura cu sanatatea ochilor tai... love struck

| ionelushh a răspuns:

Nu este adevarat
si eu am miopie. minus 10-11
stai linisti depinde cu se faceacea fotografie

| kidooolxl a răspuns:

Nu este deloc adevarat acum o saptamana am fost la un control pentru a vedea daca am nevoie de ochelari iar medicul mi-a spus ca am ochii perfecti sanatosi iar eu mereu ies cu ochii rosii in poze Fundaa?