Eu acum cateva zile am aflat va anunt pe toti cei care ati raspuns ca aceasta veste este un zvon si am dovezi cum de o arata in seria aceasata si nu e facut pe calculator pentru caati vazut cat de mare si matura sa facut deci nu va faceti griji ca cleo din h2o a murit in scimb va anunt ca cine a murite este clarie holt (emma) pentru ca am auzit de emma prima dataiar apoi de cleo si cum cleo este in serial si emma nu cred ca va dati seama multumesc pentru conversatie si o zi buna in contiunuare!
Cleo din h2o nu a murit pentru ca acum ea joaca intr-un sezon nou h2o deci nu poate aparea acolo o fantoma care se da drept ea sa fim seriosi, ea e reala la fel si bella, emma, rikki. ele nu-s moarte traiesc nu mai pleca urechile la zvonurille altora stiu eu ce spun nu-s moarte niciuna...stiu mai bine ca toata planeta ca ele nu-s moarte ca sa ma crezi du-te in australia acolo locuiesc ele toate 4 si tot acolo filmeaza serialul h2o just add water-h2o adauga apa, ok eu am 16 ani ma numesc flory si la 20 chiar vreau sa ma duc sa le vad in australia la fel si pe baietii will, zane, as, lewis, nait.si ei tot acolo impreuna cu fetele lucreza la acest serial mult succes si crede-ma traiesc!
Alëxąndŕą întreabă:
anoooonimm77 întreabă: