Da, sigur ca da. La varsta ta nu ai voie sa bei energizante. De-abia dupa 19-20 de ani poti bea unul la ocazii, la nevoie (adica sa zicem la 2-3 luni) fara riscuri.
Risti sa faci ceva probleme, mai ales la rinichi. nu se recomanda mai mult de 1 pe saptamana.
Nu stiu daca o sa ai probleme cu inima dar nu vad farmecul, de ce bey energizant? mai ales la varsta ta.
Intr-adevar nu sunt bune. Otrava curata! Renunta!
Teoretic ai voie sa bei energizante de la varsta de 18 ani din cate stiu.
Daca chiar iti doresti atat de mult sa te umplii de enegie, iti recomand sa bei mai bine cafea, desi nici cafeaua nu e prea buna la varsta asta.in orice caz. energizant sa NU bei pentru ca e o mare prostie, arunci banii pe fereastra si iti mai si strici sanatatea...deci.eu iti recomand apa plata ca bautura
Pai daca bei ca disperata n-o sa ai probleme numai cu inima, mai mult cu ficatul, unu pe zi CEL MULT chiar la 2 zile e bine dar tot nu e bine ca bei
Da, vei avea probleme, imi aduc aminte ca am baut 2 energizante intr-o zi am inceput sa tremur sa fac febra si sa vomit ff tare,
Intr-un fel nu sunt prea bune eu am 15ani si beau maxim intre 1-3pe saptamana depinde... faza e ca-ti provoaca dependenta si nu te poti lasa... eu beau de la 13-14ani cam asa si parca imi cere organismu de acum , vezi tu, daca te poti lasa ar fi foarte bine!
Deeaandreea9156 întreabă: