| Liiiax99 a întrebat:

Este adevarat ca daca iti faci o masca din miere si ti-o aplici pe fata, iti dispari cosurile?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| ThePoet a răspuns:

De ar fi asa simplu...

| oblivion95 a răspuns:

Castravetii sunt buni contra cosurilor

| Mikhtarian a răspuns:

Mastile sanatoase,facute home made,sunt perfecte pentru fata.
Masca de miere contine toate cele pentru fata, iti curata fata, o face mai fina, si te ajuta in lupta ta cu, cosii.

| TizZu15 a răspuns:

Nu, nu este adevarat.

| LadyMelian a răspuns:

Nu.Mierea hidrateaza tenul si nu are nicio legatura cu cosurile.In schimb lamaia ajuta impotriva cosurilor, le usuca.

| pisicuta123456789 a răspuns:

Buna! NU stiu cat de adevarat este. Daram incercat si nu pre au disparut!

| amelicika a răspuns:

Buna!
Vreau sa-ti zic ca nu la toti le merge depinde de tenul fetei eu mi-am facut si nu mi-a trecut de loc sar insa o prietena de a mea tot a luat reteta si ei i-au trecut intr-o saptamana ar fi bine sa te informezi de la un cosmetolog mai intii ca sa-l aplici, sa-ti vezi daca iti merge sau nu
Pa! pa!

| ctodirica a răspuns:

Cosurile nu iti dispar, dar mierea te ajuta intr-o oarecare forma pentru ca este natura si contine numeroase vitamine, minerale si altele, eu o folosesc amestecata cu apa pentru a se mari genele, si chiar are rezultate. Pentru cosuri foloseste Kanamicina este foarte folositoare.