Nu, dishidroza palmara si in special in perioada pubertara este corelata cu emotiile, ea este asociata cu alte simptome neuro vegetative extremitati reci, palpitatii, simptome digestive, o alta cauza este hiperhidroza primara localizata, extremitatile reci pot fii cauzate de tulburari de circulatie sangvina periferica, poti consulta un dermatolog pentru dishidroza palmara, pentru extremitatii medicul de familie iti poate prescrie un tratament cat si investigatiile corespunzatoare
Nu inseamna neaparat ca esti bolnava cu inima, desi apar astfel de simptome in anumite forme de insuficienta cardiaca sau alte forme de deficienta. Poti sa citesti despre acest subiect un articol in http://bit.ly/dovSOu
Despre palme transpirate este ceva mai complicat, insa este normal la adolescenti. Schimbarile hormonale isi spun cuvantul. Medicina alopata numeste asta hiperhidroza. Oricum, raspunsul este ca - nu cred ca esti bolnava de inima.
Nu cred, mama mea este bolnava de inima si nu are probleme de genul acesta si eu am aceleasi probleme cu mainile si picioarele si inca nu stiu de la ce este problema aceasta, dar voi merge la un doctor cred ca e cea mai buna solutie ma deranjeaza f tare nu pot sa ma incalt cu sandale sau altceva cu toc pentru ca alunec
masterulyo întreabă: