| Dianka_4924 a întrebat:

Este adevarat ca daca racesti "jos" ciclul vine mai devreme? Mi-a venit mie acum(azi e data de 6 dar trebuia pe 8) si imi e cam frica, am citit ca poti avea singerari asemanatoare menstrei in timp ce esti insarcinata.Insa eu am si dureri in prag=(Ce parere aveti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| haiZI a răspuns:

Poti raci la ovare si da ii destul de grav.Stai calda acolo jos si esti bine, adica pune haine pe tine si nu umbla dezbracata, mai ales nu in jurul taliei.pa pa

7 răspunsuri:
| mmeee79 a răspuns:

Buna. Da, este adevarat.Eu si daca sunt racita si bolnava in general imi vine mai repede.si anyway.am deja de 4-5 ani ciclul si nici acum nu vine regulat.

Sa speram ca nu ai nimic grav. Daca se agraveaza, urgent la doctor. happy

| mmeee79 a răspuns:

Imi pare rau pentru nefolositor.si ca n-am putut sa te ajut!

| mmeee79 a răspuns:

E ok happy merci de vot

| INeverStopLoving a răspuns:

Da, este adevarat, poti face boala numita anexita: nu se vindeca niciodata, ea trecand si revenind mereu. Mare grija, ti se -oate mari si fluxul de sange datorita racelii, putand sa ajunga pana si la sangerari in masa!

| Dianka_4924 explică:

Merci mult la totihappy:*:*:*

| Dianka_4924 explică:

Mmeee79-papush din intimplare, nu am citit corect, credeam ca scrie ''folositor''sadA fost ff bun raspunsul tauwinking=*Cer scuzesad

| Dianka_4924 explică:

=)Ma bukur ca intelegi:*