| babyloving a întrebat:

Este adevarat ca daca vrei sa slabesti trebuie sa arzi mai multe calorii decat ai mancat? Si daca se bea multa apa pe parcursul zilei, sa zicem cam 2 litri, nu iti mai e foame?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Bellathaa a răspuns:

Da! sunt adevarate ambele. Numai ca mancarea ta trebuie sa fie bogata in vitamine, altfel nu ai energie. Faza cu apa e asa, normal e c-a un onm sa bea minim 2 litri de apa pe zi. Tu daca vrei sa slabesti vei bea mau mult cu un litru. Apa asta se bea Inainte de masa si dupa masa. Inainte de masa apa v-a ocupa mare parte din spatiul alocatmancari astfel ve-i manca mai putin dar de mai multe ori. (asta nu-i o problema). Apa o mai bei cand faci sport. :*:* Sper ca te-am ajutat! Funda?

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| ghiolbitza a răspuns:

Fiecare aliment are un numar de calorii, ideal e sa mananci alimente care consuma in procesul de digestie mai multe calorii decat contin ele, de ex merele (un mar contine cam 65-70 de calorii si consuma in procesul de digestie 110-120 de calorii). Cu apa e alta poveste. Nutritionistii zic ca senzatia de foame e de fapt o senzatie latenta de sete, astfel explicand de ce daca bei apa cu jumatate de ora inainte de masa mananci mai putin. Asta e o teorie care nu se aplica la toti, din contra, apa are proprietati distilante, adica dilueaza acidul gastric pe care il secreta stomacul in procesul de digestie, rezultand o digestie lenta si un metabolism la fel de lent ==> colacei/aripioare, sau cum s-o mai numi grasimea depusa pe lateralul abdomenului. Ideea pe care ai s-o auzi de la orice nutritionist e ca trebuie sa mananci de 3 ori pe zi, la intervale respectate cu sfintenie, iar intre mese sa consumi fructe (cum am zis, au un nr caloric mic). Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de metabolismul tau. Apa iti umple stomacul, dar daca in cateva zile nu mananci nimic si bei doar apa, faci un ulcer de toata frumusetea. Te sfatuiesc sa mergi la un nutritionist, el te va ghida cel mai bine!

| Commandoo a răspuns:

Uite mamanci cat mai putin si cat mai putina paine nu trebuie sa arzi mai multe calori trezeste-te devreme dimineata si punete sa alergi pe la 5-6 dimineata pana la 8 cam asa si bea multa apa ca iti trece foamea si este cald!big grinbig grinbig grinsper ca te-am ajutat ti-am spus din experienta da-mi id de mess

| alinussa a răspuns:

Da sunt adevarate ambele. trebuie sa mananci sanatos, sa faci sport si sa bei multa apa daca vrei sa slabesti!