| Geooorgianaaa a întrebat:

Este adevarat ca de la spuma faci paduchi? Va rog sa imi spuneti ca sa stiu daca o mai folosesc sau nu.Dau funda :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| măcheamăăăî a răspuns:

Nu,nu faci paduchi laughing
Paduchii se iau prin contactul sau folosirea obiectelor personale (pieptene, perii, palarii, sepci, haine) sau a lenjeriei de pat cu persoanele infestate.

| Geooorgianaaa explică (pentru măcheamăăăî):

Si de exemplu care ar fi simptomele daca ai paduchi?

| OoBunnyoO a răspuns:

Nu ai cum sa faci paduchi de la spuma. Trebuie doar sa ai grija sa o clatesti bine ca sa nu faci matreata. Insa paduchii se iau de la altcineva, nu se fac singuri.

| AlinaMaricescu a răspuns:

Nu e adevarat, nu faci paduchi de la spuma

| gabriela1hdbl a răspuns:

Nu nu-i adevarat. daca ar fi ASA dc s-ar mai folosi asa de mult spuma sau dc s-ar mai fi inventat?

| Geooorgianaaa explică:

Ma mananca capul ingrozitor.

| Geooorgianaaa explică:

Ma mamanca ingrozitor capul de cand folosesc spuma. Timp de 1 an mi-am indreptat parul cu placa de 2-3 ori pe zi, si de cand folosesc spuma ma mananca capul rau de tot.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Geooorgianaaa):

Daca te dai cu spuma, trebuie sa te speli pe cap macar o data la doua zile... daca te speli mai rarut, e normal sa te manance capul.

| OoBunnyoO a răspuns (pentru Geooorgianaaa):

Probabil ca nu te clatesti cum trebuie sau ai o reactie alergica.