| Sensitive a întrebat:

Este adevarat ca femeile cu soldul mare pot avea mai mari sanse sa aiba gemeni?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DeeaMarry a răspuns:

Femeile cu soldurile mai late au practic un avantaj din punct de vedere fizic fata de cele cu soldurile inguste. Ma refer la sarcini, in general, nu neaparat la cele gemelare. In cazul in care soldurile sunt mult prea inguste, exista posibilitatea ca femeia respectiva sa nu poata ramane insarcinata, copilul neavand loc suficient. Sau ramane insarcinata, dar nu va putea duce la capat sarcina.
Daca o sa ai sau nu gemeni, depinde de informatia genetica. Daca au mai fost cazuri in familia ta, ai destule sanse sa ai si tu la randul tau gemeni. Dar nimeni nu te poate asigura de nimic.

8 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Este ceva genetic dar nu are nici o legatura cu soldurile!

| mona a răspuns:

E o minciuna, gemeni au numai cei care in familie [ e vorba de en generatii nu neaparat in familia din zilele noastre]au existat cazuri similare

| foxi a răspuns:

NU! sigur nu!

| drhotzu a răspuns:

Nop! nu este adevarat! este pur si simplu o intamplare, un accident, desi multi spun ca este o predispozitie gentica la asa ceva dar nu prea tind sa cred asa ceva... din motive destul de obiective. dar in mod sigur nu este nici o legatura stiintifica intre "dimensiunea" soldurilor si faptul ca o sa ai sau nu gemeni.

| Tmcn a răspuns:

Mit, nu are nicio relevanţă!

| Ionutza2012 a răspuns:

Da, drhotzu are dreptate, de obicei gemenii apar cand in familie au mai fost gemeni si o data la cateva generatii, adica daca stra-stra bunica
si bunica ta au avut gemeni, atunci probabil vei avea si tu, dau doar un exemplu, pot fi si alte intervale de generatii.

| Sensitive explică (pentru Ionutza2012):

Bunica mea, a avut gemeni, dar nu ia pastrat.sunt sanse ca sa am gemeni?

| Ionutza2012 a răspuns (pentru Sensitive):

Da, nu are nici o legatura daca gemenii s-au nascut sau nu, ei au existat.