anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este adevarat ca fondul de ten imbatraneste fata si face gauri in fata? raised eyebrows
Eu am de la Avon Calming Efect ...eu zic ca e destul de bun
Ce imi puteti recomanda?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| manna a răspuns:

Buna! fondul de ten nu creaza de la sine gauri, insa poate duce la formarea acestora EXPLIC: inca din junime multe fete incearca sa-si astupe acneea cu fond de ten, iar acesta din urma nu diminuiaza efectul vizibil al acneei ci duce la astuparea poilor acneiici infectati deja, si respectiv se mareste zona patogena, se adinceste in derma "cosul" si in loc sa se usuce repede si sa ramina pielea cizelata, fondul de ten adinceste rtana, iar cind se trateaza ramin "cicatrici-gauri cum le spui tu". tot din cauza fondului de ten sau pidrei persoanele cu tenul gras ajung la infectii, deseori chiar la " cosuri interne" care se umfla, dor enorm, si lasa urme pete rosii sau chiar adincituri in caz ca " le spargem". IN CONCLUZIE, fondul de ten se utilizeaza in dependenta de tipul tenului, nivelul de ardere a grasimilor, dimensiunile porilor, virsta, si NEAPARAT doar pe pielea foarte bine pregatita, adica spalata, exfoliata, improspatata, etc. Totusi tin sa afirm ca pe timp de iarna si ger deseori persoanelor cu pielea uscata le este recomandat fondul de ten, iar pe timp de vara e de dorit a se evita incarcarea fetei cu chimicate! happy un bronz frumos, ascunde toate imperfectiunile! team pupat si bafta in toate!

12 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

In timp chimicalele din fondul de ten isi pun amprenta asupra tenului. El devine imbatranit, prafos, lipsit de sanatate si stralucire, iar ridurile apar mult mai repede (cam cu 5 ani mai repede). Sigur, daca incepi sa-l folodsesti la varste fragede (18-19 ani) si nu la varsta normala la care incepi sa ai nevoie de el (dupa 40 de ani) si daca il folosesti zilnic.

Abh
| Abh a răspuns:

Fondul de ten nu face gauri in fata dar cu siguranta o imbatraneste. Daca acum il folosesti ca pe un moft, peste cativa ani il vei folosi ca pe o necesitate, cunosc femei pe care cu greu le recunosti nefardate, arata ca niste stafii.Lasa-ti pielea sa respire si foloseste fondul de ten si pudra doar la ocazii.

soothe
| soothe a răspuns:

Iti "pute-m" recomanda sa renunti la fondul de ten. Problema e ca efectele se vad in timp si ca ai sa iti dai seama ca "era bine sa fii mai naturala in tinerete" cand o sa fie (cam) tarziu.
E alegerea ta. Am spus si o repet: fiecare are dreptul sa invete lectiile vietii din propriile greseli.

| Vizitiul a răspuns:

Nu ti-as recomanda absolut niciun fond de ten. O clatire cu apa este suficienta!

| Flav a răspuns:

Ca-ti ani a-i?

| anonima16 a răspuns:

Eu iti recomand sa nu mai folosesti fond de ten :) mai bine folosesti un fard de obraz http://www.avon-shop.ro/brosura-avon/fard-obraz-p-2192.html.

| elvisedy a răspuns:

Foloseste fondul de ten pe baza de aloe vera! Vei avea succes!

| neodesignstudio a răspuns:

Eu nu ti-as recomanda nimic din ce este pe piata. Fii cat mai naturala.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu cred ca fondul de ten imbatraneste fata :-j si nici ca ar face gauri in fata. Sunt unele persoane care nu suporta produsele cosmetice si le fac rau
Adica brusc tenul devine mai nehidratat si se gasesc multi sa dea vina pe fond de ten
Si eu am incercat fondul de ten calming efect si este foarte usor dar dupa parerea mea nu ai de ce sa folosesti un asfel de fond de ten doar ca sa stii tu ca e acolo ca in rest e ceva care nu da nici un aspect pieli
Si are o formula ft usoara
Asa ca mai bine incerci gama de creme de la nivea
http://slike.planet-lepote.com/......beauty.jpg
Poti citi articolul din revista glamour
Multe cititoare fidele ale revistei au fost norocoase sa incerce produsele minune ale gamei nivea si au declarat ca tenul lor este mai hidratat si mai luminat
Deci daca nu ai probleme gen cearcane mai bine nu iti incarci tenul de geaba cu produse care nu fac mai nimic
Cel mai bine apelezi la creme care hidrateaza ft bine
xoxo

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am 17 ani in vara pe 19 august fac 18. Ma dau de vreo 3 ani cu fond de ten straight face. Si am fost curioasa sa aflu daca chiar face gauri in fata. Am vazut femei care au gauri imense in fata.si cica de la f d ten. Io una nu prea cred. Cearcane nu am. Cosuri absolut deloc.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu folosesc acelasi fond de ten.Am 14 ani si de un an il folosesc, desi nu am cosuri deloc sau foarte rar imi mai apar 2-3.Il folosesc pentru ca dupa parerea mea este un fond de ten foarte usor si nu numai ca nu strica tenul, dar il si protejeaza de praf si alte chestii.Cunosc o gramada de femei de 20 si ceva de ani care au riduri si totusi in adolescenta nici n-au vrut sa auda de fond de ten.La urma urmei, ridurile tot vor aparea, la altele mai devreme, la altele mai tarziu.Si la 40 de ani chiar n-o sa mai am chef sa ma dau cu fond de ten, asa ca ma bucur acum de produsele de pe piata, mai ales ca adolescenta e cea mai frumoasa perioada a vietii.Nu va mai faceti atatea griji, oricum tot imbratranim laughing Orice va face sa va simtiti frumoase, folositi.thinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu am tot de la avon Calming Effects da este bun si usuca si cosurile...