anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este adevarat ca fumatul slabeste?
Eu una, fumez de aproximativ o luna si am slabit 2 kg. Oare am slabit din cauza tigarilor sau asa, normal? ( P.S: nu tin nici un fel de regim )
Daca ma las de tigari oare o sa ma ingras? Va rog, ajutati-ma! Dau funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| SirGeo a răspuns:

N-ai sa te ingrasi si da mai bine lasa-te de tigari.

5 răspunsuri:
| mary4048 a răspuns:

Este doar o prima impresie ca slabeste, dar este si adevarat ca daca renunti la fumat te ingrasi.Nu este cazul tau deoarece nu esti fumatoare veche si sfatul meu este sa nu te apuci serios de acest sport costisitor si daunator sanatatii. Sfatul vine din partea unei fumatoare inraite, care desi ar vrea nu poate renunta la viciu.PS-nu sunt nici slaba moarta fiindca fumez, ba chiar am ceva kg in plus!

| Gahbryella a răspuns:

Nu se stie...am avut prieteni care la fel in perioada cand fumau erau slabi iar dupa ce s.au lasat au inceput sa se ingrase si da cea mai buna solutie ar fi sa te lasi, vei avea mai multe avantajewinking

| Alexandru_George_2002 a răspuns:

Nu mai scrieti in p.a mea sa se lase de tigari ca nu o sa se lase, opinia voastra nu conteaza.

acu raspunsu, depinde de organismu tau, unii se ingrasa altii slabesc sau daca te lasi te ingrasi. daca fumezi 1 tigara gen unora le trece pofta de mancare

| eugfch a răspuns:

Fumatul ajuta la slabit foarte rar.da este posibil dar totusi nu cred ca ar merita, el poate duce la cancer etc. Daca te vei lasa de fumat este o mica santa sa te ingrasi inapoi. Poti lasa Fumatul cu incredere. Succes!

| miraflo a răspuns:

Da e de le tigarihappysi cred ca o sa te ingrasihappy