Daca ati da injectie sa ati amorteasca locul nu dar daca te face cu sprei o sa simti pe loc o fulgeratura in tot corpul dar mica nu ati face griji si mie mi-a scos doua masele in dou zile si nu am avut nuci pe draq
Da,insa daca este prima ta vizita la dentist o sa ti-se para tie ca te doare(din cauza temerii)insa nu te doare.Eu am fost de multe ori la dentist si tot imi este frica...
In primul rand nu trebuie sa iti fie teama Acum o sa te doara dar doar putin cand te anesteziaza o simpla intepatura stai linistita pe timpu cand esti anesteziata nu o sa simti mai nimic acum e o senzatie urata ca si cum ai simti ca cineva iti scoate ceva din gura cu forta dar nu trebuie sa iti faci griji Ti-o scoate, putin sange si gata Mai aiurea e dupa ce a terminat si ti-a scos maseaua pentru ca pana sa revina locul unde te-a anesteziat la normal e o senzatie neplacuta dar nu prea dureroasa te doare foate usor Sper ca te-am lamurit
Daca iti face anestezie nu simti nimica vreo 3-4 ore.
Daca nu iti face o sa simti si o sa doara.
Nu simti nimic, absolut nimic.Crede-ma,tremuram de frica pe scaun dar nu am simtit nimic.
Gratie lui Alfred Niemann si anesteziei sale nu ai sa simti nimic.
La nivel celular membrana comunica cu restul organismului, anestezia vine si intrerupe aceasta comunicare, total sau partial.
Nu o sa te doara. Poate o sa simti o atingere sau ceva dar nu durere. Daca te doare roaga-l sa ti-o scoata inauntru.